Reviews DESIGN42.nl

Bij Design42 zijn we erg benieuwd naar uw ervaring met onze service en onze producten. Na het aanschaffen van een product ontvangt u van ons dan ook vaak nog een berichtje om te vragen hoe u onze dienstverlening en het product dat u gekocht heeft heeft ervaren, en of u een review achter wilt laten. Wij stellen het zeer op prijs als u dit zou willen doen. Andere klanten kunnen dan bij uw recensie bij het product zien, en het zal hun helpen met uw keuze.

 

Beoordeling van service en producten


Bij het schrijven van de recencie vragen we u om een aantal zaken. Bij uw naam kunt u zelf kiezen of uw voornaam, achternaam en/of woonplaats wilt vermelden. Bij de omschrijving vragen we u een review te geven van de ontvangen producten, de betrouwbaarheid van de levering, de eventuele contacten met onze klantenservice, en alles wat u verder nog kwijt wilt. Tevens kunt u ons een aantal sterren geven (1 tot 5) waarbij 1 ster staat voor slecht en 5 sterren staan voor een goede beoordeling. Zo kunnen anderen snel een indruk krijgen van de gegeven cijfers en reviews.

Wij willen u alvast hartelijk danken voor uw medewerking, en mochten er vragen zijn dan kunt u die uiteraard aan onze klantenservice stellen.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen